Снимка: Big Brother

Първите флиртове в Big Brother вече са факт. Боби Турбото е доста впечатлен от Калина Паскалева и започна да я атакува на нежния фронт. Изкусителката пък хич не се и дърпаше и кокетно се настани в прегръдките му. Това не остана незабелязано и другите съквартиранти дадоха кураж на Боби да продължи със свалките.

Емо Каменов пък подходи по директния си начин и приклещи Паскалева и я обвини, че дава сигнали, че нещо между двамата ще се случи. Това леко изнерви Паскалева и тя бе категорична, че няма шанс нищо да се случи и тя се е държала просто приятелски.

В герой на уикенда обаче се превърна Петя Буюклиева, която не можа да приеме факта, че е класирана на последно място във вътрешен конкурс за таланти. Каменов хареса повече изпълненията на Ники Китаеца и Бони, което пък автоматично прати Петя на "Бунището за звезди". Певицата започна да се оплаква, че е на лекарства, ще се разболее и в крайна сметка констатира, че "ще се мре, имайте готовност да викате линейка".

Междувременно станаха ясни всички номинирани за изгонване. След като Буюклиева и Емо Каменов бяха номинирани служебно, към тях се присъединиха Христо Трифонов и Бони. Най-много негативни гласове от съквартирантите получи Христо, критики отнесе и Бони за двойнственото си поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase